Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Perive boje

 


 

Perive boje za zidove izuzetno su praktične i lake za održavanje jer su otporne na prljavštinu te se mrlje na njima vrlo jednostavno mogu oprati vodom ili deterdžentom. Također, pogodne su za korištenje na zidovima od različitih materijala. Perive boje za zidove lako se nanose, brzo suše i daju jednoliku pokrivenost. Možete ih pronaći u raznim nijansama, uključujući mat, sjajne i polusjajne varijante. Istražite našu bogatu ponudu kvalitetnih perivih boja za zidove od popularnih proizvođača Jub i Chromos Svjetlost.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Decor Glamour - 0,65L

483481

DECOR Glamour je metalik unutarnja zidna boja namijenjena dekorativnoj obradi zidnih i stropnih površina kojima želimo dati atraktivan i moderan metalik izgled.

od 12,86 €

Jupol - Gold Advanced - Bijela

483478

JUPOL Gold advanced, Visokopokrivna unutarnja periva boja

od 10,15 €

LATEX PREMIUM BIJELI MAT

498446

Visoko otporna latex periva boja za jače opterećene unutarnje zidne površine poput hodnika, kuhinja i kupaona, koja se može prati sredstvima za čišćenje i dezinfekciju.

od 15,53 €

LATEX PREMIUM BIJELI POLUMAT

498444

Visoko otporna latex periva boja za jače opterećene unutarnje zidne površine poput hodnika, kuhinja i kupaona, koja se može prati sredstvima za čišćenje i dezinfekciju.

od 15,53 €

Top Premium 2,5l

479692

TOP PREMIUM - Odlična pokrivnost u jednom nanosu, stvara čvrst, postojan i elastičan premaz koji se može prati.

od 15,13 €

PAENINSULA EGGSHELL BIANCO SAN MARCO

498404

PAENINSULA ULTRAMATT je dekorativna završna obrada za opremanje i prilagođavanje interijera prema najnovijim stilovima i trendovima. Ekskluzivni “ultra-matt” mat završni sloj sa svojim ujednačenim i elegantnim izgledom, te pažljiv odabir boja inspiriran talijanskom umjetničkom tradicijom, savršeno se kombiniraju za stvaranje ekskluzivnih, modernih i modernih okruženja. Njegova visoka moć prekrivanja i sposobnost uklanjanja mrlja čine PAENINSULA ULTRAMATT lakim za nanošenje i čišćenje

od 19,14 €