Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Dekorativne tehnike zidova

 


 

"Dekorativne boje, lakovi i rješenja po vašoj mjeri"

San Marco je dio vodećeg talijanskog proizvođača i distributera boja i lakova.

 

boza za zidove san marco

 

Ako tražite boje, (sredstva za impregnaciju) i završne slojeve, unutarnje i vanjske dekorativne proizvode i završne slojeve, pronašli ste ono što tražite.  

"Unesite novu boju i život u svoje površine."

Robna marka San Marco vaša je garancija rezultata i sigurnosti. 
Bit ćemo uz vas u svim fazama odabira i primjene proizvoda, te spremni pružiti vam podršku ako je potrebno.
Odaberite kvalitetu. Odaberite San Marco proizvode i boje.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

CONCRET ART SAN MARCO

497748

CONCRET_ART je dekorativni premaz za interijere i eksterijere koji daje površinama koje imaju snažan karakter čvrstoće tipičan za “fair-face” cement”.

od 9,20 €

San Marco - CADORO

494638

Dekorativni završni sloj na bazi vode.

od 54,43 €

San Marco - DECORFILM - Lucido - 1L

494363

DECORFILM je zaštitni lak specifičan za zaštitu dekoracija, zidnih boja i lakova za vanjske i unutarnje radove. LUCIDO se koristi za dobivanje sjajnog efekta.

18,28 €

San Marco - DECORFILM - Opaco - 1L

494362

OPACO - zaštitni lak specifičan za zaštitu dekoracija, zidnih boja i lakova za vanjske i unutarnje radove. OPACO se koristi za dobivanje polumat i mat efekta.

18,28 €

San Marco - DECORFOND - Bianco - 1L

494418

DECORFOND je podloga za unutarnje bojanje koja osigurava bolje prianjanje na površinu za nanošenje dekorativne boje. Pruža zaštitu od vlage i mrlja te smanjuje apsorpciju boje, što pomaže u stvaranju visokokvalitetnih dekorativnih efekata na zidovima.

17,46 €

San Marco - GRIMANI

494639

  • Ton karta, prilikom naručivanja možete odabrati željeni ton boje
  • GRIMANI je dekorativno sredstvo za završnu obradu raznovrsnih površina suvremene arhitekture premazivanjem i sličnim tehnikama

od 54,95 €

San Marco - Lunanuova 1L

496513

LUNANUOVA je dekoracija sa višebojnim kristalnim efektom za interijere i eksterijere

od 40,10 €

San Marco - MARCOPOLO

494640

Dekorativna boja za zidove s efektom sirovog metala - može se tonirati.

od 34,04 €

San Marco - MARCOPOLO LUXURY

494641

MARCOPOLO LUXURY je dekorativna unutarnja boja koja vam omogućuje izradu zidnih završnih slojeva s finom metalik teksturom.

od 38,57 €

SM CAVENIER ARGENTO 1L

496478

CAVENIER je inovativna završna obrada sa sedefastom i profinjenom teksturom koja ukrašava interijere s različitim estetskim efektima. Zidovima daje kristalno čist, biserni izgled, lagano reflektirajući, glatki i ugodan na dodir

41,44 €

SM DECORFOND BIANCO 4l

496477

Superperiva boja za pripremu unutrašnjih zidnih površina prije nanošenja završnih dekorativnih proizvoda: VELATURE, PERLACEO, DECORI, CLASSICI, CADORO, CADORO VELVET, ABC,RIFESSI, MARCOPOLO.

52,97 €

SM FONTEGO ARGENTO 1L

496488

FONTEGO je dekorativna završna obrada za interijere koja daje profinjenu dekoraciju s mat i baršunastim efektom

40,48 €

SM MARCOPOLO SABLE ARGENTO 1L

497636

MARCOPOLO SABLÈ je dekorativna boja s efektom pijeska za unutarnje prostore koja vam omogućuje stvaranje površina s mat i osjenčanim izgledom s ugodnom hrapavošću na dodir. Idealan za ukrašavanje zidova i stropova, MARCOPOLO se može nanositi na nove ili stare žbuke i beton, žbuku ili površine od gipsanih ploča

38,63 €

SM RILIEVO 25 KG

493298

Rilievo je temeljni proizvod s 3D učinkom, napravljen posebno za stvaranje baze za dekorativne završne slojeve. Njegov poseban sastav stvara strukturirane, nepravilne teksture velike debljine koje konačni rezultat dekorativnih premaza obogaćuju taktilnim i kromatskim sugestijama.

67,49 €

SM SAGREDO BIANCO 1L

496480

SAGREDO je dekorativna završna obrada za interijere koja daje ekskluzivni dvobojni super-mat efekt koji ističe sve stilove opremanja, uključujući drvene zrna, sjajne metale, mramorne refleksije i materijalnost kamena.

48,99 €

Stucco Veneziano San Marco

497711

Stucco Veneziano je profinjena zidna obloga za interijere. Njegov dekorativni učinak podsjeća na drevne venecijanske aristokratske palače. Savršeno za stvaranje bezvremenskih i evokativnih atmosfera razdoblja, sa svojim vijugavim sjajnim nijansama, uljepšava ravne zidove ili poboljšava pojedinačne arhitektonske elemente kao što su okviri i stupovi.

od 12,00 €

PAENINSULA EGGSHELL BIANCO SAN MARCO

498404

PAENINSULA ULTRAMATT je dekorativna završna obrada za opremanje i prilagođavanje interijera prema najnovijim stilovima i trendovima. Ekskluzivni “ultra-matt” mat završni sloj sa svojim ujednačenim i elegantnim izgledom, te pažljiv odabir boja inspiriran talijanskom umjetničkom tradicijom, savršeno se kombiniraju za stvaranje ekskluzivnih, modernih i modernih okruženja. Njegova visoka moć prekrivanja i sposobnost uklanjanja mrlja čine PAENINSULA ULTRAMATT lakim za nanošenje i čišćenje

od 0,00 €