Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Posebne namjene

Boje za posebne namjene su boje koje se koriste za specifične svrhe ili u specifičnim okruženjima. Na primjer, boje za zidove koje su otporne na vatru za prostore s većim rizikom od požara, boje otporne na vodu koje su pogodne za prostorije s visokom vlažnosti te one otporne na toplinu ili hladnoću za područja s ekstremnim temperaturama. Boje za posebne namjene mogu biti i dekorativne, poput onih po kojima se može pisati kredom. Istražite našu bogatu ponudu Jub, San Marco i Chromos Svjetlost boja za posebne namjene.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

Decor Glamour - 0,65L

483481

DECOR Glamour je metalik unutarnja zidna boja namijenjena dekorativnoj obradi zidnih i stropnih površina kojima želimo dati atraktivan i moderan metalik izgled.

od 12,86 €

San Marco - DECORFILM - Opaco - 1L

494362

OPACO - zaštitni lak specifičan za zaštitu dekoracija, zidnih boja i lakova za vanjske i unutarnje radove. OPACO se koristi za dobivanje polumat i mat efekta.

18,28 €

San Marco - DECORFOND - Bianco - 1L

494418

DECORFOND je podloga za unutarnje bojanje koja osigurava bolje prianjanje na površinu za nanošenje dekorativne boje. Pruža zaštitu od vlage i mrlja te smanjuje apsorpciju boje, što pomaže u stvaranju visokokvalitetnih dekorativnih efekata na zidovima.

17,46 €

San Marco - MARCOPOLO

494640

Dekorativna boja za zidove s efektom sirovog metala - može se tonirati.

od 34,04 €

SM FUMEX 1 PRIMER 1L

485121

FUMEX 1 PRIMER je bijelo srednje pokrivno sredstvo za vezivanje, posebno formulirano za prethodnu obradu zidova umrljanih nikotinom, kavom, kuhinjskom masnoćom (uljem za prženje), vinom, magičnim markerima, tintom za pero, čađom itd., prije bojanja s FUMEX 2 FINITURA.

29,69 €

TOP GLOSS - Vodoperivi, disperzivni, bezbojni premaz za unutarnje zidove - 0,85l

42957

TOP GLOSS je vodoperivi disperzivni bezbojni sjajni premaz izrađen od kvalitetnog polimernog veziva i dodatka.

3,74 €

Top mat - Vodoperivi bezbojni premaz za unutarnje zidove

479690

TOP MAT - Vodoperivi bezbojni premaz za unutarnje zidove

od 3,91 €