🚚 Na Vašoj adresi u 72 sata ! ┃ 📞 033/400-231 ┃ 📬webshop@briit.hr ┃
Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Elegantne tehnike dekorativnog bojanja zidova Marcopolo

Elegantne tehnike dekorativnog bojanja zidova mogu učiniti čuda u uređenju doma, stvarajući luksuzni izgled i podižući estetsku vrijednost svakog prostora.

Sve više ljudi prepoznaje važnost raznolikosti i mogućnosti koje nude dekorativne tehnike u dizajnu i dekoriranju interijera.

Odabir pravih tehnika može stvoriti luksuzan i elegantan izgled zidova, što značajno doprinosi cjelokupnom dojmu prostora. U tom smislu, tehnike poput Marcopolo, Marcopolo Luxury su izvrsni izbori koji mogu dati sofisticiran i moderni izgled vašem domu.

Odabir prave tehnike ovisi o ukusu, stilu i potrebama prostora, ali s pravom kombinacijom tehnika, mogućnosti su gotovo beskrajne.

Tehnike Marcopolo i Marcopolo luxury su vrlo popularne tehnike dekorativnog bojanja zidova koje stvaraju izuzetno elegantan i luksuzan izgled. Ove tehnike koriste metalik pigmente i razne tehnike nanošenja boje kako bi se stvorio učinak dubine i teksture na zidovima.

 


 

Marcopolo tehnika je sjajan način za dodavanje teksture i dubine vašim zidovima. Prvo se nanosi Decorfond base, a zatim se Marcopolo nanosi kistom ili spužvom. Ova tehnika omogućuje vam stvaranje nijansi i tonova koji dodaju slojevitost i eleganciju prostoru.

Karakteristike koje se ističu kod Marcopolo proizvoda su visoka kvaliteta materijala, izvrsna postojanost boje, jednostavna primjena i dugotrajnost.

Marcopolo je omiljen izbor stručnjaka za uređenje interijera i koji traže visokokvalitetne proizvode s iznimnim estetskim svojstvima.

 

 

 


Ako tražite još luksuzniji izgled, Marcopolo luxury je prestižni proizvod iz asortimana San Marco boja namijenjen uređenju interijera s posebnim naglaskom na luksuz i eleganciju.

Tehnika koja će vam pružiti luksuzni izgled zahvaljujući upotrebi finijeg zrna pijeska koje daje finišu bogatiju i sjajniju teksturu.

Marcopolo Luxury odlikuje se visokom pokrivnom moći i izdržljivošću, što ih čini idealnim za primjenu, osim toga boje zadržavaju svoju postojanost tijekom vremena, ne blijege i ne gube svoju ljepotu, čime se osigurava dugotrajnost i očuvanje izgleda prostora!

Zahvaljujući svojoj kvaliteti, estetici i trajnosti, San Marco Marcopolo Luxury je izbor mnogih stručnjaka za uređenje interijera i
zahtjevnih korisnika koji traže vrhunske proizvode za svoje domove ili poslovne prostore!

 


 

Primjena Marcopolo i Marcopolo Luxury tehnike zahtijeva malo više vremena i strpljenja u odnosu na klasično bojanje zidova,

ali rezultati su izvanredni. Ako ste ljubitelj luksuznog i elegantnog interijera, ove tehnike su idealan izbor za vas.