Na Vašoj adresi u 72 sata !
Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

O nama

25 Godina gradimo i opremamo Vaš dom!

Veleprodaja i maloprodaja proizvoda za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.

BRIIT d.o.o. je obiteljski trgovački lanac neprehrambenim proizvodima na prostoru istočne Hrvatske, aktivan na tržištu od 1995. godine.

Ljubaznost, odgovornost, dostupnost te brzina dostave kada je riječ o trgovini, jedne su od naših glavnih karakteristika.
Stručni savjeti naših djelatnika pokretačka su snaga zaposlenika tvrtke, samim tim osjećaj zadovoljstva i osmjeh na licima naših kupaca neizostavan su dio svakodnevnog poslovanja.

 

"Potreban Vam je elektro-instalacijski materijal, hobi ili profesionalni alat, pri kraju ste radova suhe gradnje, ili pak nešto treće..."
Birati između više desetaka tisuća različitih artikala samo je jedna od pogodnosti u našim prodajnim centrima.
U 9 glavnih kategorija proizvoda ponudili smo izbor s više od 30000 različitih proizvoda.

Naši majstori i kupci pozicionirali su nas kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.
Svoje dobavljače i prodajne predstavnike, domaće i one inozemne cijenimo kao interne radne kolege, što nam je u poslovnom svijetu omogućilo dugotrajnu suradnju uz mogućnost prodaje po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Osim pozitivnog dugogodišnjeg poslovanja, neizostavan dio BRIIT priče je i socijalna integracija u društveno odgovornom poslovanju, stoga dajemo veliki doprinos razvoju društva u cjelini, a kroz mnogobrojne donacije i sponzorstva projekata pokazujemo svoju društvenu i socijalnu osjetljivost te brigu o zajednici u kojoj radimo.

 

Proizvode dostavljamo na područje Republike Hrvatske, a dostavu naručenih paketa izvršava dostavna služba MBE Mail Boxes ETC. putem ovlaštenih kurira.

BRZA DOSTAVA MOGUČA JE U CIJELOJ HRVATSKOJ I NA OTOKE.

Nakon što proizvod predamo na slanje, na tvoju e-mail adresu, odnosno SMS porukom poslat ćemo kontakt podatke gdje upitom možetš dobiti sve informacije o trenutnom statusu isporuke paketa ( Tracking number ID).

Do konačne isporuke naručenog proizvoda kupcu može proći od 48 sati do 7 radnih dana (područje RH, osim otoka), osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

" Prosječno vrijeme dostave = 72 sata od dana plačanja. "

Ako primatelj nije zatečen na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i drugoj adresi isporuke.

Na žalost trenutno ne vršimo uslugu terminske isporuke, te nije moguće točno definirati vrijeme isporuke, ali sve informacije odnosno upite slobodno šaljite, zovite ovdje smo da Vam pomognemo.

 

Najniže cijene artikala u hrvatskoj su: 


Širok izbor profesionalnih i hobi alata, vodovodnog i elektro materijala, multi-medije, bijele tehnike i drugo. . 

Od poda do krova za dom iz snova!